Golden Naturals Eucalyptus olie - 30 Milliliter - Medimart.nl - (6908051)
Golden Naturals Eucalyptus olie
15%korting

Golden Naturals Eucalyptus olie - 30 Milliliter

Golden Naturals Eucalyptus olie

€ 14,95 € 12,71


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Golden Naturals Eucalyptus olie

Eucalyptus wordt gewonnen uit de bekende Australische eucalyptusboom. Eucalyptus is één van de hoogste en snelst groeiende bomen ter wereld. Uit het blad wordt de etherische olie gedestilleerd. De geur is onmiskenbaar, namelijk sterk, fris, hout- en kamferachtig. Eucalyptus olie werkt voor de luchtwegen waardoor je vrijer kan ademen. Een paar druppels van de olie kunnen toegevoegd worden aan een douchegel, vocht inbrengende crème of badolie. Ook kan het worden gebruikt door het te mengen met water in een aromadiffuser of –brander. Tip: voeg enkele druppels van de eucalyptusolie toe in een kom met warm water. Hang 5 tot 10 minuten boven de kom en adem de damp rustig en diep in via de neus. Je kan het gezicht afdekken door een handdoek over de achterkant van je hoofd te hangen.

Ingrediënten (INCI)
Eucalyptus globulus

Gebruik
Voeg een paar druppels toe aan een douchegel en gebruik bij de (ochtend)douche. Voeg een druppel toe aan een vochtinbrengende crème of badolie. Gebruik enkele druppels in een aromadiffuser of verdamp enkele druppels gemengd met water in een aromabrander.

Bewaaradvies
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

 

Golden Naturals Eucalyptus olie bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
30 Milliliter
Productsoort
Aromatherapie

Shop meer