Heltiq Eilandpleister watervast 9 x 10 cm - 4 stuks - Medimart.nl - (3333435)
Heltiq Eilandpleister watervast 9 x 10 cm

Heltiq Eilandpleister watervast 9 x 10 cm - 4 stuks

Watervaste Eilandpleisters bieden optimale bescherming onder de douche van wonden ontstaan na bijvoorbeeld een operatie.

€ 4,19


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Watervaste Eilandpleisters bieden optimale bescherming onder de douche van wonden ontstaan na bijvoorbeeld een operatie. Door de ultradunne, elastische kleefrand rondom komt er geen water bij de wond. Daarnaast is de transparante, elastische kleefrand bijzonder huidvriendelijk en tegelijkertijd gemakkelijk te verwijderen. Het wondkussen van de Watervaste Eilandpleister hecht niet aan de wond.

Inhouden / Maten

  • HeltiQ Watervaste Eilandpleister 9 x 10 cm  Inhoud 4 stuks

Tips en informatie

Voor gebruik de wond goed reinigen en desinfecteren. Na gebruik van de watervaste eilandpleister onder de douch, een reguliere eilandpleister gebruiken. Vervang de pleister regelmatig.

Een schaafwond, schram of een flinke buil op het hoofd, het zijn dagelijkse ongelukjes die iedereen wel eens overkomen. Een val van de schommel, een snijwond tijdens het klussen of koken, het is zo gebeurd. Vaak zijn het onschuldige wondjes, maar hoe behandelt u deze ongemakken, welke producten gebruikt u en wat te doen in een ernstiger situatie? Lees na aankoop en bij gebruik daarom eerst de bijgesloten “Vuistregels” door.

Heltiq Eilandpleister watervast 9 x 10 cm bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
4 stuks
collectie
EHBO en verbandmiddelen
Productsoort
Pleisters
Subcategorie 2
Eilandpleister
Z-Index
15560163

Shop meer