Heltiq Kraammatras 60 x 90 cm zak - 2 stuks - Medimart.nl - (3353447)
Heltiq Kraammatras 60 x 90 cm zak

Heltiq Kraammatras 60 x 90 cm zak - 2 stuks

HeltiQ Kraammatras wordt gebruikt vóór en tijdens de bevalling als bescherming voor uw bedmatras tegen doorlekken van vruchtwater en/of urine.

€ 5,65


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Vanaf een week of 2 voor de uitgerekende datum wordt het pas echt spannend. Voel ik wat? Is dat een wee? Zal het nu gebeuren, of moet ik nog weken wachten. Niemand die het weet! Vaak blijft het toch een verrassing wanneer de baby zich aandient. Maar natuurlijk wilt u wel goed voorbereid zijn.

De kraamzorg is geregeld en het koffertje staat klaar. Het bed is besteld en de klossen….., ja die horen er ook bij. Evenals enkele andere producten zoals de kraammatras, de matrasbeschermer of de onderlegger. Wat minder spannend dan de rest, maar wel echt noodzakelijk!

Kraammatras
HeltiQ Kraammatras kan worden gebruikt vóór en tijdens de bevalling als bescherming voor uw bedmatras tegen doorlekken van vruchtwater en/of urine.
De kraammatras bevat 14 lagen celstof tussen een vochtdichte onderlaag en een huidvriendelijke bovenlaag die zorgen voor een groot absorptievermogen en een egale vochtverspreiding. De onderzijde van de kraammatras verschuift niet en is vochtdicht. Er is absoluut geen kans op doorlekken!

  • Sterk absorberend
  • Huidvriendelijk
  • Vochtdicht

Inhoud

HeltiQ Kraammatras is per 2 stuks verpakt en heeft een groot formaat van 60 x 90 cm.
 

Gebruiksadvies

Leg vanaf 10 dagen vóór de vermoedelijke bevallingsdatum de kraammatras in de breedte direct op het bedmatras, bovenop de matrasbeschermer en onder het hoeslaken. Of volg de aanwijzingen van het kraamcentrum of verloskundige.

Heltiq Kraammatras 60 x 90 cm zak bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
2 stuks
collectie
Incontinentie
Productsoort
Bedbeschermer
Subcategorie 2
60 x 90
Z-Index
14317354

Shop meer