Jordan Green clean opzetborstel - 2 stuks - Medimart.nl - (6849414)
Jordan Green clean opzetborstel

Jordan Green clean opzetborstel - 2 stuks

€ 8,49


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Jordan Green Clean Opzetborstel

Uniek! Uiterst efficiënte opzetborstels gemaakt van 100% bio-gebaseerde borstelharen en 50% gerecycled plastic - geeft materialen een tweede leven.

Hoogwaardige opzetborstels met SoftCleanTM technologie. SoftCleanTM is een technologie die u een unieke combinatie biedt van verschillende soorten borstelharen op één opzetborstel voor een efficiënte en zachte reiniging. Voor het best mogelijke effect zijn Jordan SoftCleanTM-koppen verdeeld in drie zones: midden, zijkant en boven/onder. De drie zones hebben verschillende soorten borstelharen, elk ontworpen om verschillende delen van de tanden te reinigen.

1. Between teeth borstelharen: Piramide borstelharen om de moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken en om plaque efficiënt te verwijderen.
2. Gum Line borstelharen: Superzachte taps toelopende borstelharen voor een zachte en efficiënte reiniging van de tandvleesrand (het gebied tussen tand en tandvlees).
3. Polishing borstelharen: Hoogwaardige borstelharen voor efficiënte oppervlaktereiniging. Gepositioneerd om de grote oppervlakken van de tanden goed te bereiken en voor uitstekende vlekverwijdering.

Gebruik

Opzetborstels voor de elektrische tandenborstel.

Fabrikant
Remark Groep BV
Industrieweg 24
7949 AK Rogat

Specificaties

inhoud
2 stuks
Productsoort
Tandenborstel

Shop meer