Lucovitaal Magnesium badkristallen - 1 kilogram - Medimart.nl - (5767186)
Lucovitaal Magnesium badkristallen

Lucovitaal Magnesium badkristallen - 1 kilogram

Lucovitaal magnesium badkristallen

€ 9,99


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Lucovitaal magnesium badkristallen

Bevat pure Magnesiumchloride welke door de huid wordt opgenomen. Een bad met Lucovitaal 100% pure Magnesium Badkristallen is de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag of zware training. De Magnesium wordt opgenomen door het huidweefsel. ¹Het nemen van een (voet)bad met deze Magnesium Badkristallen bevordert het herstel, kalmeert en ontspant de gevoelige spieren. Het helpt tevens lichaam en geest te ontspannen en te ontstressen. ²Wanneer de kristallen als scrub onder de douche worden gebruikt, zullen dode huidcellen door de scrubwerking worden verwijderd en werken zo dus huidzuiverend.

Samenstelling
100% pure Magnesiumchloride. Bevat van nature Kalium, Natrium, Calcium, Broom Strontium, Mangaan, IJzer en Sulfaat. Er wordt een speciale procedure gebruikt om badkristallen van magnesiumolie te produceren. Wanneer Magnesium wordt verhit tot 165°C,  keert het terug naar de vaste toestand Magnesiumchloride, ook bekend als bischofite.

Gebruik
Voetbad: Voeg naar behoefte een handjevol (+/- 50 tot 75 gram) Magnesium Badkristallen toe aan 5 liter warm (ca. 37 graden) water. Dit is voldoende om minimaal 20 minuten van een heerlijk voetbad te kunnen genieten.

Ligbad: Voeg naar behoefte 1 tot 3 handjes vol (+/- 150 tot 225 gram) Magnesium Badkristallen toe aan een vol bad met warm (ca. 37 graden) water. Dit is voldoende om minimaal 20 minuten te kunnen genieten van een ontspannend bad. Voor een intensievere therapie kan meer Magnesium worden toegevoegd. Het advies is om dit 1 tot 2 keer per week te herhalen. 

Douche: Gebruik naar behoefte de badkristallen onder de douche voor een scrubbehandeling van de huid. Spoel de huid daarna schoon met water.

Waarschuwing
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Sluit de zak direct na gebruik. Magnesium heeft de eigenschap vocht aan te trekken waardoor de kristallen gaan klonteren en hard worden. Oogcontact vermijden.

Fabrikant
PK Benelux BV
Vluchtoord 17
5406 XP Uden

Lucovitaal Magnesium badkristallen bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 kilogram
Productsoort
Algemeen
Z-Index
16959620

Shop meer