Lucovitaal Orthopedische gel sloffen zwart 44-45 - 1 paar - Medimart.nl - (3766536)
Lucovitaal Orthopedische gel sloffen zwart 44-45

Lucovitaal Orthopedische gel sloffen zwart 44-45 - 1 paar

Heerlijk ontspannen met de Originele Orthopedische Gel Sloffen van Lucovitaal®!

€ 24,99


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Heerlijk ontspannen met de Originele Orthopedische Gel Sloffen van Lucovitaal®! De gel pantoffels hebben een speciaal ontworpen orthopedisch voetbed. Dankzij dit unieke ontwerp worden tijdens het lopen schokeffecten geabsorbeerd, wat een verademing geeft bij pijnlijke lichaamsdelen als branderige, pijnlijke voeten, benen, knieën en rug.

De druk op de voeten wordt aanzienlijk verlicht en de voeten ontspannen terwijl ze rusten op het orthopedisch voetbed. Een weldadige en therapeutische werking voor het lichaam! De gewrichten worden recht gezet waardoor de pijn wordt verlicht. Lucovitaal Originele Orthopedische Gel Sloffen zijn gemaakt van hoogwaardige wol vezels en zijn voorzien van gel antislip zolen waardoor het maximaal draagcomfort geeft.

Samenstelling
Hoogwaardige Wol Vezels

Gebruik
De sloffen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen en kunnen zelfs in de wasmachine (op 30 graden wolwas) gewassen worden.

Fabrikant
PK Benelux 
Vluchtoord 17
5406 XP Uden

Lucovitaal Orthopedische gel sloffen zwart 44-45 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 paar
collectie
Handen/voeten/benen
Productsoort
Overig

Shop meer