Marcel'S GR Soap Allesreiniger spray lavendel & kruidnagel - 500 ml - Medimart.nl - (3339515)
Marcel'S GR Soap Allesreiniger spray lavendel & kruidnagel

Marcel'S GR Soap Allesreiniger spray lavendel & kruidnagel - 500 ml

Alle producten van Marcel's Green Soap ruiken fantastisch, maken geweldig schoon en zijn 100% natuurlijk.

€ 3,79 € 3,41


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Alle producten van Marcel's Green Soap ruiken fantastisch, maken geweldig schoon en zijn 100% natuurlijk. Gemaakt van plantaardige zepen en verrijkt met biologische oliën en parfum.

Allesreiniger spray lavendel & kruidnagel

Ingredienten
Anionische oppervlakte actieve stoffen, amfoterische oppervlakte actieve stoffen, parfum, biologische lavendelolie, biologische kruidnagelolie: <5%

Gebruik
Mocht je die onbedwingbare drang tot poetsen voelen (en de behoefte om één van onze heerlijke geurcombinaties te ervaren), maar zit je een beetje krap in je tijd: pak snel de allesreiniger spray fles en maak er een lekkere tussendoor schoonmaakbeurt van. Terwijl je dat doet kan je je alvast verheugen op die grote beurt, later in de week.
Een spannende en onverwachte combinatie van Oma’s linnenkast (lavendel; rustgevend stress-verminderend) en de pittige oriëntaalse kruidnagel. Als de Indonesiërs het in hun rookwaar (kretek) stoppen, dan kan het bij ons ook prima in de schoonmaak middelen toch?

Marcel'S GR Soap Allesreiniger spray lavendel & kruidnagel bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
500 ml
collectie
Huishoudelijke producten
Productsoort
Reinigingsmiddel

Shop meer