Marcel'S GR Soap Handzeep sinaasappel & jasmijn - 250 ml - Medimart.nl - (3320147)
Marcel'S GR Soap Handzeep sinaasappel & jasmijn

Marcel'S GR Soap Handzeep sinaasappel & jasmijn - 250 ml

Alle producten van Marcel's Green Soap ruiken fantastisch, maken geweldig schoon en zijn 100% natuurlijk.

€ 3,75 € 3,19


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Alle producten van Marcel's Green Soap ruiken fantastisch, maken geweldig schoon en zijn 100% natuurlijk. Gemaakt van plantaardige zepen en verrijkt met biologische oliën en parfum. Met extra glycerine om je handen een prettig en zacht gevoel te geven. Wie ooit de noodzaak zag om het te onderzoeken weten we niet, maar uit onderzoek blijkt: mensen die regelmatig hun handen wassen zijn gelukkiger. Daar willen wij aan toevoegen: de mensen die zij een hand geven óók.
Jasmijn heeft een mysterieus, bedwelmend parfum, en schijnt ook een sterk afrodisiacum te zijn. Sinaasappel voegt hieraan de broodnodige nuchterheid en frisheid toe. We zijn hier tenslotte om schoon te maken.

- 100% natuurlijk
- 100% gerecycled plastic

Ingredienten
Aqua, Sodium Laureth Ether Sulfate, Sodium chloride, Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Perfume, Essentail oils, Glutaaraldehyde

Gebruik
Gemaakt van plantaardige zepen en verrijkt met biologische oliën en parfum. Met extra glycerine om je handen een prettig en zacht gevoel te geven. Wie ooit de noodzaak zag om het te onderzoeken weten we niet, maar uit onderzoek blijkt: mensen die regelmatig hun handen wassen zijn gelukkiger. Daar willen wij aan toevoegen: de mensen die zij een hand geven óók.

Marcel'S GR Soap Handzeep sinaasappel & jasmijn bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
250 ml
collectie
Handen/voeten/benen
Productsoort
Zeep

Shop meer