Proviform Vitamine D3 5mcg druppels - 30 Milliliter - Medimart.nl - (6844192)
Proviform Vitamine D3 5mcg druppels

Proviform Vitamine D3 5mcg druppels - 30 Milliliter

Proviform Vitamine D3 - 5 mcg druppels

€ 13,95 € 10,46


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Proviform Vitamine D3 - 5 mcg druppels

Vitamine D3 in vloeibare vorm met een pipet om nauwkeurig 5 mcg per druppel te kunnen doseren. Hierdoor is dit product geschikt voor het hele gezin.

Het menselijk lichaam produceert zelf vitamine D3 mits de huid voldoende wordt blootgesteld aan zonlicht. Vooral in de wintermaanden lukt dat niet altijd voldoende. Onderzoekers schatten in dat 40% van de 50-plussers een tekort heeft aan deze ‘sunshine’ vitamine. Behalve vette vissoorten zijn er maar weinig voedingsmiddelen die vitamine D bevatten.

Er is zeer veel onderzoek gedaan naar de functies van vitamine D3 in het lichaam. Hieruit is gebleken dat vitamine D veel meer functies heeft dan werd verondersteld. De bevolkingsgroepen met het grootste risico op een vitamine D tekort zijn ouderen, zwangeren, kinderen, mensen met een donkere huid en mensen die bedekkende kleding dragen.

Proviform vitamine D3 is van de allerhoogste kwaliteit, levert de meest effectieve opname en is van natuurlijke oorsprong.

Voor vitamine D3 - 10 mcg hebben we gekozen voor kleine rundergelatine parels. Voor de doseringen 25 mcg, 50 mcg en 75 mcg  is gekozen voor een vegetarische pullulan capsule. Deze capsules zijn geschikt voor vegetariërs, bevatten natuurlijke vitamine D3 en 100% natuurlijke hulpstoffen.

Om makkelijk een dosering aan te kunnen passen zijn er druppel flacons met pipet. Deze zijn verkrijgbaar in doseringen van 5 mcg per druppel voor het hele gezin en in een dosering van 25 mcg per druppel voor volwassenen.

Voor veganisten zijn er vitamine D3 - 5 mcg druppels en 25 mcg capsules beschikbaar. Hiervoor is vitamine D3V gebruikt. Vitamine D3V is een zeer hoogwaardige en kostbare vorm van cholecalciferol afkomstig van een 100% zuivere algenbron. De V staat voor vegan. D3V is geregistreerd bij de Engelse Vegan Society. Bovendien is het zowel koosjer als halal.

Samenstelling per dagdosering per 2 druppels:   RI*
Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet - 400 IE) 10 mcg 200%
*RI = Referentie Inname    

Ingredienten
Vitamine D3, Medium-Chain-Triglycerides (MCT) uit palmolie en kokosolie, natuurlijke kersenolie.

Gebruik
Voor kinderen vanaf 0 jaar 1-2 druppels per dag. Voor volwassenen 5 druppels van 5 mcg per dag. Schudden voor gebruik.

Fabrikant
Proviform
Postbus 92
4600 AB Bergen op Zoom

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

 

Specificaties

inhoud
30 Milliliter
collectie
Voedingssupplementen
Productsoort
Vitamine enkel
Z-Index
17023556

Shop meer