Sophie de Giraf Bijtring zacht - 1 stuks - Medimart.nl - (6846308)
Sophie de Giraf Bijtring zacht

Sophie de Giraf Bijtring zacht - 1 stuks

Sophie de giraf Bijtring zacht in witte geschenkverpakking

€ 13,99


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Sophie de giraf Bijtring zacht in witte geschenkverpakking

Deze 'soft' bijtring gemaakt van 100% natuurlijk rubber is perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten! Deze bijtring is, net als Sophie de giraf, gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea). De bijtring is voor baby gezond en natuurlijk en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden (oren, hoorntjes, poten en de ringen). Een waar genot voor baby en ideaal voor het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden. Door de twee verschillende texturen van de twee ringen, kan baby zelf naar eigen wens en leeftijd kiezen waarop hij het liefst wil kauwen, om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. Bevat een gestreept oppervlak voor de doorbrekende tanden en bolletjes om het tandvlees te verzachten. De twee ringen zijn licht en voor de kleine handjes, eenvoudig vast te plakken en te hanteren. Prachtig verpakt in wit geschenkdoosje, het perfecte kado voor een baby.

Samenstelling
Gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie.

Gebruik
100% natuurlijk speelgoed voor de hippe baby! Gemaakt van natuurlijke rubber en verf en daarom van nature Phthalates, BPA en PVC vrij.  Geschikt voor 0+ maanden. Schoonmaakadvies:  kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep.Let op: bijtring niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen! De bijtring is verpakt in een mooie geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Fabrikant
Kleine Giraf BV
Zeppelinstraat 39
2652 XB Berkel en Rodenrijs

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Algemeen

Shop meer