Terranova Alpha lipoic acid 300 mg complex - 50 capsules - Medimart.nl - (6847487)
Terranova Alpha lipoic acid 300 mg complex

Terranova Alpha lipoic acid 300 mg complex - 50 capsules

Terranova Alpha Lipoic Acid 300mg Complex

€ 32,55


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Terranova Alpha Lipoic Acid 300mg Complex

Alfaliponzuur is een van de meest veelzijdige van alle voedingsstoffen, met een groot aantal verschillende gunstige eigenschappen. Deze formule biedt 300 mg per capsule, wat de klinische therapeutische dosering is. Alfaliponzuur werkt onder meer als een krachtig antioxidant (die uniek is door zowel vet- als wateroplosbaar te zijn). 

Het MAGNIFOOD COMPLEX biedt krachtige plantaardige synergie met betrekking tot het metabolisme en de verschillende functies van liponzuur.

MAGNIFOOD COMPLEX uitgelicht:
- Gestabiliseerde rijstzemelen: bevatten meer dan 100 bekende antioxidanten inclusief tocotriënolen, tocoferolen, alfaliponzuur (die ook antioxidanten recyclet zoals vitamine C en E), co-enzym Q10 en talrijke carotenoïden. Het blijkt ook de enzymen superoxide dismutase (SOD), peroxidase en katalase te bevatten.
- Kurkuma: naast de inhoud van micronutriënten, staat kurkuma bekend om de antioxidante eigenschappen door zijn natuurlijk voorkomende curcuminoïden.
- Matcha groene thee: biedt niet alleen de krachtige antioxidant EGCG, maar is ook een rijke bron van het aminozuur theanine.  Catechines is een grote categorie van antioxidante polyfenolen in groene thee.
- Duindoornbessen en bladeren: zijn echte vitaminebommen. Ze bevatten antioxidanten, foliumzuur, flavonoïden, choline en vitamine A, B1, B2, C en E. Daarnaast bevatten ze ook omega-7.
- Rozenbottel: hebben een concentratie vitamine C van meer dan 100 keer dan dat van sinaasappelen. Ze bieden ook complementaire antioxiderende polyfenolen zoals anthocyanines en proanthocyanidinen, evenals verschillende carotenoïden.
- Pompoenzaad is een van de meest natuurlijke geconcentreerde voedselbronnen van zink en magnesium, mineralen die een essentiële rol spelen in een gezonde glycemische respons.

Kernwaarden Terranova
Waar zijn de capsules van gemaakt?
De capsules van Terranova zijn volledig plantaardig. Ze zijn namelijk van hydroxypropyl methylcellulose, afkomstig van houtpulp en door ons lichaam minstens zo snel oplosbaar als gelatine.

Kan ik als vegetariër of veganist Terranova voedingssuppletie gebruiken?
Ja. Terranova’s gehele lijn aan voedingssupplementen is volledig veganistisch, dus ook vegetarisch. Ook eventueel nieuw komende producten zullen volledig veganistisch zijn.

Bevatten de producten van Terranova additieven?
Nee. Terranova’s producten zijn volledig vrij van smaakstoffen, kleurstoffen, vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven. Dit onderstreept de diepe betrokkenheid van Terranova’s ontwikkelaar Stephen Terrass bij de kwaliteit van de producten én bij u als eindgebruiker.

Wat betekent (het logo) MagniFood op de Terranova producten?
MagniFood is Terranova’s overkoepelende naam voor verschillende ingrediënten samen, zoals de gewassen, fruit en kruiden. Elk product heeft echter een andere samenstelling qua gewassen, groenten, fruit en kruiden. Deze samenstelling is met zorg geselecteerd en maakt dat Terranova’s producten een meer effectieve uitwerking hebben, zoals het verbeteren van absorptie, biologische beschikbaarheid, functie en effect van de voedingsstoffen in het product. 

Wat betekent (het logo) Phytofresh op de Terranova producten?
PhytoFresh op Terranova’s producten betekent dat de gewassen, groenten, fruit en kruiden vers zijn gevriesdroogd.

Terranova’s ingrediënten komen voornamelijk van de gecertificeerde boerderij; Eclectic Instituut. Hier worden de ingrediënten op piekniveaus geoogst met de hand, om vervolgens te worden gevriesdroogd. Piekniveau wil zeggen, dat planten eerst volledig volgroeid zijn, alvorens men ze van het land haalt. Dit gebeurt met de hand, zodat de planten intact blijven en niet worden beschadigd door machines. Vervolgens worden de planten binnen het uur gevriesdroogd. Dit betekent dat alle vloeistoffen, het water, eruit wordt gesublimeerd. Zo houdt men alleen de complexe structuur van de plant over, dus met vitaminen en mineralen. Door dit proces toe te passen blijft de prachtige, voedzame structuur van de plant langer behouden én hoeft het enkel licht gemalen te worden tot poeder.

- Kurkuma [Curcuma longa] is een antioxidant, en beschermt cellen en weefsels tegen vrije radicalen*
- Matcha [Camellia sinensis] is een antioxidant, en beschermt cellen en weefsels tegen vrije radicalen*
- Rozenbottel [Rosa canina] is een antioxidant, en beschermt cellen en weefsels tegen vrije radicalen*
- Kurkuma [Curcuma longa] is goed voor een normale maag-functie* 
- Kurkuma [Curcuma longa] heeft een positieve invloed op lever en is goed voor de galfunctie*
- Duindoorn bessen [Hippophae rhamnoides] zijn goed voor/ondersteunt het energieniveau*
- Lariksboom arabinogalactan (van Larix occidentalis) draagt bij aan de spijsvertering*.
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling per dagdosering van 1 vegetarische capsule    
MAGNIFOOD Complex   375mg
Bestaande uit:    
Gestabiliseerde rijstzemelen 150mg  
Kurkumawortel* 50mg  
Matcha groene thee (ceremonial Grade AAA) 50mg  
Duindoornbessen/ - blad* 50mg  
Rozenbottel 50mg  

Pompoenpitten

25mg  
     
Alfa-Liponzuur   300mg
Vegetarische capsule (hydroxypropyl methylcellulose)   118mg
Lariksboom Arabinogalactan   5.5mg
* Vers Gevriesdroogd    

Ingredienten
Alfa-Liponzuur, Gestabiliseerde rijstzemelen, Vegetarische capsule (hydroxypropyl methylcellulose), Kurkumawortel, Matcha groene thee (ceremonial Grade AAA), Duindoornbessen/ - blad, Rozenbottel,Pompoenpitten, Lariksboom Arabinogalactan

Gebruik
Als voedingssupplement voor volwassenen: neem 1 capsule per dag tijdens de maaltijd.

Indien sprake van antidiabetica of andere voorgeschreven medicatie, raadpleeg een arts alvorens gebruik.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Distributeur
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE  Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Specificaties

inhoud
50 capsules
collectie
Gezondheidsproducten
Productsoort
Algemeen

Shop meer