Terrasana Matcha premium groene thee - 30 gram - Medimart.nl - (3778182)
Terrasana Matcha premium groene thee
15%korting

Terrasana Matcha premium groene thee - 30 gram

Matcha is Japanse groene thee in poedervorm.

€ 14,49 € 12,32


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Matcha is Japanse groene thee in poedervorm. De kleur is felgroen, de smaak aards. Sommige mensen moeten er een beetje aan wennen, anderen zijn er direct aan verslaafd! Matcha is niet goedkoop, maar dat komt omdat alleen de allerbeste en -jongste blaadjes van de theeplant geschikt zijn voor matcha en de productie en verwerking van matcha veel ervaring en geduld vereist. Matcha is mede populair geworden door de goede eigenschappen die het toegeschreven wordt. Groen goud, wordt het ook wel genoemd. Deze matcha is gecategoriseerd in de hoogste kwaliteitsklassen en is daarom bij uitstek geschikt om thee of latte mee te drinken. Let op dat je water of (plantaardige) melk van ca. 80°C gebruikt, anders wordt matcha bitter. Omdat er relatief veel cafeïne in matcha zit (een vierde van wat er in koffie zit) is dit een heerlijk oppeppend drankje!

Ingredienten
groene thee poeder*
* = van biologische landbouw JP-BIO-005

Gebruik
Deze matcha is gecategoriseerd in de hoogste kwaliteitsklassen en is daarom bij uitstek geschikt om thee of latte mee te drinken. Let op dat je water of (plantaardige) melk van ca. 80°C gebruikt, anders wordt matcha bitter. Omdat er relatief veel cafeïne in matcha zit (een vierde van wat er in koffie zit) is dit een heerlijk oppeppend drankje!

Fabrikant
TerraSana
Waaier 10, 
2451 VV Leimuiden

Terrasana Matcha premium groene thee bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
30 gram
Productsoort
Thee

Shop meer