Terrasana Mugi miso ongepasteuriseerd glas - 350 gram
Mugi miso Sojapasta met gerst Mugi miso wordt met gerstkoji gemaakt.
€ 7,09
- Levertijd 1-3 werkdagen
- Gratis verzending vanaf €50
- Altijd netjes en discreet verpakt
Omschrijving
Terrasana Mugi miso ongepasteuriseerd glas bio
Mugi miso wordt gemaakt van biologische sojabonen en gerst. Deze miso is een perfecte mix van alle vijf de smaken: zout, zoet, bitter, zuur en umami. Mugi miso wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en fermenteert minimaal 12 maanden in 100 jaar oude, cederhouten vaten. Deze tijd is nodig om de smaak te verdiepen en gezonde eigenschappen toe te voegen. Het resultaat is een authentiek smakende Japanse smaakmaker die qua smaak tussen hatcho en shiro miso in ligt. Mugi miso is erg lekker om misosoep van te maken, maar doet het ook goed bij noodle-, groente- en tofugerechten. Mugi miso is gemiddeld krachtig van smaak en is iets zouter dan genmai miso.
Ook gepasteuriseerd verkrijgbaar, in zakje met schroefdop.
Mugi miso (ongepasteuriseerd) is een hartige Japanse smaakmaker die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en gerst. Fermentatieperiode: minimaal 12 maanden.
Ingrediënten
SOJAbonen*, GERST*, zeezout, water, koji-ferment.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g | |
Energie | 606 kJ / 143 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g 0,1 g |
Koolhydraten - waarvan suikers | 22 g 7,0 g |
Vezels | 5,7 g |
Eiwitten | 10 g |
Zout | 1,2 g |
Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep.
Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Bewaren
Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
Wij zijn een online aanbieder van medicijnen. Kijk welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

Specificaties
- inhoud
- 350 gram
- collectie
- Reform/levensmiddelen
- Productsoort
- Overig reform/levensmiddelen
- RVH
- SKAL
Shop meer