Ther Winkel Watervitalisatieset 4 kw - 100 gram - Medimart.nl - (3361940)
Ther Winkel Watervitalisatieset 4 kw

Ther Winkel Watervitalisatieset 4 kw - 100 gram

Watervitalisatieset

€ 11,79


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Watervitalisatieset

Deze set bestaat uit 100 gram zorgvuldig geselecteerde (kwarts)stenen:
Bergkristal 
Rozekwarts
Aventurijn
Amethist

De werking van water 
Water is het transportmiddel van alle voedingsstoffen en energetische trillingen. De kwaliteit van het water dat gedronken wordt bepaalt de kwaliteit van het leven van elke cel in ons lichaam. Dit geldt niet alleen voor de chemische zuiverheid van water en het ontbreken van verontreinigingen, maar ook voor de energetische waarde van water.

Structuur van water
Tegenwoordig weten we dat de kwaliteit van water mede afhankelijk is van zijn structuur. De energetische zuiverheid is onder andere terug te voeren tot de natuurlijke structuur van water. Meerdere watermoleculen (H2O) kunnen zich met elkaar verbinden tot zogenaamde waterstofbruggen, ook wel waterclusters genoemd. Door de manier waarop de waterstofatomen en het zuurstofatoom met elkaar zijn verbonden kan de structuur waarin de waterstofbruggen zijn opgebouwd heel verschillend zijn. Dit is te zien bij ijs en sneeuwkristallen, maar ook door microscopisch onderzoek. Door het toepassen van de juiste kwartsedelstenen neemt het water weer zijn natuurlijke structuur aan en kan dienen als zuiver medium voor de energieoverdracht.

Regeneratie van water 
Er zijn methoden die de -schadelijke- trillingen opheffen en het water vitaliseren. Een eenvoudige en goedkope methode is het gebruik van edelstenen die door hun piëzo elektrische werking het geheugen van het water ‘wissen’ en terugbrengen in de oorspronkelijke natuurlijke oervorm. Dit gevitaliseerd water is zuiver in de zin van 'trillingsvrij'. Dit energetisch 'zuivere' water wordt door het drinken opgenomen door het fysieke lichaam en zuivert via de lichaamsvloeistoffen de cellen. Gevitaliseerd water smaakt beter, voller en zachter en het drinkt veel makkelijker weg. 

Gebruiksaanwijzing vitalisatie-set
1.    reinig de stenen zorgvuldig, in warm water met soda.
2.    leg de stenen in een glazen kan (maximaal 3 liter)
3.    laat het water minimaal 6 uur afgedekt staan
4.    het water is nu klaar om te drinken

let op! De stenen zijn niet geschikt voor kinderen.

Fabrikant
Therapeutenwinkel.nl
Postbus 30184
8003 CD Zwolle

Ther Winkel Watervitalisatieset 4 kw bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
100 gram

Shop meer