Vitakruid Jodium nascent druppels - 30 Milliliter - Medimart.nl - (6847304)
Vitakruid Jodium nascent druppels

Vitakruid Jodium nascent druppels - 30 Milliliter

€ 14,90


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Vitakruid Jodium Nascent Druppels

Een groot deel van de mensen krijgt voldoende jodium binnen via hun voeding. Toch wijst onderzoek uit dat je door een plantaardig dieet tegen een ontoereikend jodiumniveau kan aanlopen. Jodium te vinden in brood, allerlei vissoorten en zeevruchten, eieren, kaas en met als top jodiumbron zeewier.

Nascent iodine is best opneembare vorm'
Jodium als nascent iodine is de vorm die jouw lichaam het beste opneemt. De kwaliteit van het jodium is hoog omdat het een zogenoemde bio-elementaire nanocolloïde vorm is. Dit betekent dat jodium nascent al is losgekoppeld van natrium jodide, de meest gebruikte vorm in supplementen. Hierdoor kunnen je darmen deze vorm direct opnemen, zonder dat het jodium nog een ontkoppelingsproces hoeft te doorgaan.

Geproduceerd uit miljoenen jaren oude zoutlagen
De gebruikte vorm van jodium in dit product, is produceert men uit miljoenen jaren zoutlagen. Deze liggen diep in de aarde, ruim 2.000 meter onder het aardoppervlak. Het resultaat is een uiterst zuiver en geconcentreerd jodium, vrij van additieven en toxines.

Milde smaak door glycinebasis 
Een ander unieke eigenschap is de plantaardige glycinebasis als stabilisator. De glycinebasis zorgt voor een milde, zachte smaak waardoor dit product ook geschikt is voor kinderen.

100% alcoholvrij
De meeste jodiumtincturen kenmerken zich door de aanwezigheid van een kleine hoeveelheid alcohol. Jodium Druppels van Vitakruid is 100% alcoholvrij en bij het productieproces is eveneens geen alcohol gebruikt.

Doseergemak met 75 mcg jodium per druppel 
De jodium druppels biedt Vitakruid je aan in vloeibare vorm. Je kunt de jodium druppels naar eigen wens doseren (1 – 2 druppels per dag). Eén druppel bevat 75 mcg jodium nascent. Dit maakt de jodium van Vitakruid een hoog kwalitatief jodiumsupplement voor dagelijks gebruik.

Samenstelling per dosering (1 druppel) RI*
Jodium Nascent (natriumjodide) 75 mcg 50%

* Referentie-Inname 

Ingrediënten

Gezuiverd water, glycerol (stabilisator), Jodium Nascent (natriumjodide) (75 mcg | 50%*).

Gebruik
Neem 1 tot 2 druppels per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Bewaren

Raadpleeg vóór gebruik uw arts of therapeut bij een schildklieraandoening.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Specificaties

inhoud
30 Milliliter
Productsoort
Algemeen

Shop meer