Ankh Hermes Ho'oponopono - Boek - Medimart.nl - (3366995)
Ankh Hermes Ho'oponopono

Ankh Hermes Ho'oponopono - Boek

Ho'oponopono is een eeuwenoud vergevingsritueel uit de Hawaiaanse wijsheidsleer Huna. Het betekent letterlijk 'goed goed doen'.

€ 15,-


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Ho'oponopono is een eeuwenoud vergevingsritueel uit de Hawaiaanse wijsheidsleer Huna. Het betekent letterlijk 'goed goed doen'.

Ho'oponopono is liefde in actie en de leukste en snelste weg naar de oorsprong van het leven. Het is een eenvoudig proces in vier stappen, waarmee je leert jezelf en andere onvoorwaardelijk te vergeven, lief te hebben en het vervolgens beter te doen. Je hebt er geen goeroes bij nodig, je hoeft er geen pijn voor te lijden, je hoeft zelfs niet te begrijpen hoe het werkt. Ulrich Emil Dupree zet in simpele woorden de theorie op een rij, schetst de achtergrond van dit eeuwenoude probleemoplossende ritueel en legt uit hoe je het toe kunt passen in de dagelijkse praktijk. Dit boekje is een groot cadeau voor jezelf.

Erich Emil Dupree is spritueel onderzoeker en leraar, auteur en seminarleider. Hij heeft yogaopleidingen gevolgd en filosofie (metafyxica) gestudeerd.

Ankh Hermes Ho'oponopono bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
Boek
Productsoort
Boeken over gezondheid

Shop meer