Bees Brilliance Skin brightening spot essence - 15 ml - Medimart.nl - (3770634)
Bees Brilliance Skin brightening spot essence
15%korting

Bees Brilliance Skin brightening spot essence - 15 ml

Bees Brilliance’s Skin Brightening Spot Essence is een super lichtgewicht actieve behandelings essence, perfect voor iedereen die zich bezighoudt met ongelijke huidtinten, zonneschade of verkleuring van acnelittekens.

€ 56,50 € 48,03


  • ivm CORONA levertijd 1-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Bees Brilliance’s Skin Brightening Spot Essence is een prachtige lichtgewicht essence welke actief werkt op het helpen verminderen van pigmentatie stoornis ontstaan door zonneschade, acnelittekens en bijvoorbeeld zwangerschap.

Nieuw Zeelandse Manuka Honing
dit ingrediënt is een van de beste bevochtigers in de natuur. Manuka-honing helpt vocht naar de huid te trekken en houdt de huid gehydrateerd en zacht. De Manuka honing die we gebruiken in de Bees Brilliance-producten is afkomstig van onze bijenkorven, die zich bevinden in de bergdalen in de top van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland – vanwege de afgelegen en ongerepte omgeving wordt het beschouwd als manuka honing van de hoogste kwaliteit. Manuka Honing is een fantastische, natuurlijke hydratant welke helpt het vocht balans in de huid te optimaliseren en houdt daarbij uw huid in een ideale staat zodat uw huid zacht, soepel en glad aanvoelt.

Tyrostat ™
is afgeleid van een Canadese plant Rumex om het uiterlijk van huidpigmentatie en roodheid zichtbaar te verminderen; tevens bevordert, verduidelijkt en egaliseert het de huidtint – minimaliseert zichtbaar het uiterlijk van ouderdomsvlekken en onvolkomenheden.

Peony Root Extract
is een van de oude traditionele remedies van de natuur om verkleuring van de huid te helpen voorkomen

Green Tea & Kiwifruit Extract
een antioxidant-ondersteuningscomplex dat zorgt voor een betere bescherming voor het stimuleren en behouden van een natuurlijk gezonde huid.

Ingredienten
Water, Sodium Acrylates Copolymer & Lecithin, Manuka Honey, Tyrostattm 11, Glycerin, Benzyl Alcohol & Dehydroacetic Acid, Paeonia Lactiflora Root Extract, Mamaku Fern Leaf Extract, Kiwifruit Fruit Extract, Green Tea Leaf Extract, Mulberry Fruit Extract, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Tocopherol, Daucus Carota Sativa Root Extract.

Gebruik
• Breng een kleine hoeveelheid aan op het doelgebied in een gelijkmatige laag en laat het in de huid absorberen.
• Wacht 5 minuten voordat u het volgende product aanbrengt.
• 2-3 keer per dag aanbrengen.

Geschikt voor alle huidtypen.

Bees Brilliance Skin brightening spot essence bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
15 ml
Productsoort
Overige cosmetica

Shop meer