Biolife WashCleanse - 300 ml - Medimart.nl - (3342275)
Biolife WashCleanse

Biolife WashCleanse - 300 ml

WashCleanse met Eucalyptus voeg je toe aan het wasmiddel in de wasmachine om je kleding & beddengoed te ontdoen van huisdieren, huisstofmijt en stuifmeel allergenen

€ 19,76


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Wasmiddel om je  kleding, & beddengoed te ontdoen van  huisdieren-, huisstofmijt en stuifmeel- allergenen.

WashCleanse met Eucalyptus voeg je toe aan het wasmiddel in de wasmachine om je kleding & beddengoed te ontdoen van huisdieren, huisstofmijt en stuifmeel allergenen. Het denatureert en neutraliseert 90% van de aanwezige allergenen. Effectief in heet & koud water en geschikt voor alle soorten was. Verdrijft nare luchtjes en laat een verfrissende Eucalyptus geur achter. De Eucalyptus die achterblijft in het beddengoed helpt bij het vrijer ademen bij mensen die last hebben van astma en/of hooikoorts. Bio-Life Wash Cleanse heeft de UK Allergy Friendly Product award toegekend gekregen. Niet getest op dieren.

Ingredienten
Eucalyptus globulus leaf oil, Benzyl benzoate, C12-13 Pareth 3.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Voeg 50ml (hele maatdop) toe aan het wasmiddel in de wasmachine. Was de kleding en het beddengoed volgens voorschrift. Gebruik bij elke was.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik.  Vermijd direct contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden.  Verwijderd houden van ontstekingsbronnen en niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C.

Fabrikant
PhytoTreat BV
Kraaijenbergsestraat 27
4851 RG Ulvenhout 

Biolife WashCleanse bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
300 ml
collectie
Dieren
Productsoort
Algemeen Dieren

Shop meer