Accu Chek diabetestest | Bestel online bij Medimart.nl
Filters

Zelf uw bloedglucose meten met een diabetes zelftest van Accu Chek? Medimart.nl heeft een breed assortiment startsets, bloedglucosemeters, teststrips en lancetten voor de Accu Chek Performa, Accu Chek Instant, Accu Chek Mobile en Accu Chek Aviva. Diverse sets en losse verpakkingen verkrijgbaar. Bekijk het volledige aanbod hier.

30 artikelen  

Verwijder alle


Accu Chek heeft diverse bloedglucosemeters ontwikkeld. Voor alle meters geldt dat deze zeer betrouwbaar en nauwkeurig zijn. De nieuwste en meest geavanceerde modellen zijn de Accu Chek Instant en de Accu Chek Mobile.

Accu Chek Instant

Door de strenge eisen die gesteld worden aan bloedglucosemeters zijn alle meters die u in Nederland koopt 100% betrouwbaar. Er is wel een verschil als het gaat om nauwkeurigheid. Bent u op zoek naar een zeer nauwkeurige bloedglucosemeter? Dan is de Accu-Chek Instant precies wat u zoekt. Dit is één van de nauwkeurigste meters die op de markt te vinden is.

Accu Chek Mobile

Geen losse teststrips, dat is het grote voordeel van de Accu-Chek Mobile! Deze bloedglucosemeter is voorzien van een uniek systeem waarbij de metingen worden vastgelegd op een taperol. Na iedere meting draait de meter de gebruikte strip vanzelf door en zet hij een nieuwe strip voor je klaar. Op een rol kunnen 50 metingen worden vastgelegd.

Accu Chek Performa

De Accu-Chek Performa is de oudste en meest vertrouwde meter van Roche Diabetes Care. Qua nauwkeurigheid is ook deze meter een koploper. Maar de Performa is niet alleen heel nauwkeurig, maar ook erg makkelijk in gebruik. Zoals gezegd is de Accu-Chek wel een ouder model. Bekijk ook eens de Accu-Chek Instant en Accu-Chek Mobile als alternatief voor dit type.

Accu Chek Aviva

Zorgeloos meten met de Accu Chek Aviva bloedglucosemeter. De Accu-Chek Aviva werkt met grote, handzame teststrips die door velen als positief ervaren worden. Net als de Performa is de Accu Chek Aviva is een verouderd model van Roche Diabetes Care. Bent u op zoek naar een alternatief kijk dan eens naar de Accu Chek Instant of Accu Chek Mobile. Teststrips voor de Accu Chek Aviva zijn nog wel verkrijgbaar via Medimart.nl

Bestel eenvoudig online

Alle diabetes zelftests, bloedglucosemeters, testrips en lancetten van Accu Chek zijn online te bestellen via de webshop van Medimart.nl. Bestellingen boven €35 worden gratis thuisbezorgd. Altijd snel geleverd en discreet verzonden.