Ideaal Windsel | Online Bestellen | Medimart
Filters

Ideaal windsel biedt lichte steun bij de behandeling van verrekkingen, verstuikingen en spierblessures. Indien gecombineerd met synthetische watten is ideaal windsel ook geschikt als drukverband. U bestelt het natuurlijk bij Medimart.nl

36 artikelen  

Verwijder alle


Kenmerken ideaal windsel

Ideaal windsel is licht rekbaar windsel op een rol. Het is gemaakt van 100% katoen en ademend. Hierdoor is ideaal windsel dus ook geschikt voor patiënten met een gevoelige huid. Het windsel heeft rafelvrije randen, is beperkt elastisch, meerdere keren wasbaar (tot 95 graden) en steriliseerbaar. Ideaal windsel is bestand tegen vet, olie, zalven en zweet.

Gebruik ideaal windsel

Het ideaal windsel is zeer geschikt voor het aanleggen van een drukverband. Het ideaalzwachtel is stevig en kan daardoor worden gebruikt om druk uit te oefenen op de plaats van de verwonding. Het ideaalzwachtel wordt gebruikt om een wonddrukverband aan te leggen of om druk uit te oefenen op de plaats van kneuzing of verstuiking. Bovendien is deze zwachtel te gebruiken als sportbandage. Voor het aanleggen van een wondverband of drukverband wordt het ideaal windsel altijd gebruikt in combinatie met synthetische watten.

Diverse merken en maten

Ideaal windsel is in onze webshop verkrijgbaar van diverse merken als Heka, Hartmann, Heltiq, Idealbinde en Klinion. Het ideaal windsel zit altijd op een rol en heeft een lengte van 5 meter, maar is beschikbaar in diverse breedtematen: 4, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 30 cm. De windsels zijn individueel verpakt en niet steriel. Naast losse verpakkingen met 1 stuks zijn er van verschillende merken ook verpakkingen met 10, per stuk verpakte, ideaal windsels verkrijgbaar.

Uitgebreid assortiment EHBO artikelen

Met een uitgebreid assortiment in EHBO artikelen is Medimart dé webshop als u op zoek bent naar ideaal windsel en andere verbandmiddelen. In onze webshop vindt u complete EHBO koffers voor diverse toepassingen, maar ook losse verpakkingen ter aanvulling van uw verbanddoos of voor behandeling van wonden na bijvoorbeeld een operatieve ingreep.