Onderleggers bed bestellen | Medimart | Discrete verzending
Filters

Bescherm uw matras of (rol)stoel tegen doorlekken met een onderleggers voor bed, stoel of bank. Verkrijgbaar met en zonder instopstrook in diverse afmetingen. Altijd discreet verzonden. Ontdek het ruime assortiment incontinentiematerialen van Medimart.

29 artikelen  

Verwijder alle


Onderlegger

Met onderleggers beschermt u uw bed, kussen, stoel, etc. tegen doorlekken van vocht. Onderleggers hebben een huidvriendelijke, ademende bovenlaag en een sterk absorberende kern die het vocht verspreidt waardoor de onderlegger en de huid schoner en droger aanvoelen. Een beschermende onderlaag zorgt ervoor dat het vocht niet doorlekt op de ondergrond zoals het matras.

Verschillende maten en merken verkrijgbaar

Onderlegger voor bed, stoel en matras zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en van diverse merken zoals TENA, Attends, Heka, Heltiq en Hekura. Er zijn wegwerp en wasbare uitvoeringen met en zonder instopstroken. Instopstroken zijn speciaal voor gebruik op matras. Met behulp van instopstroken kan de onderlegger goed gefixeerd worden waardoor kans op verschuiving wordt beperkt.

Wasbare onderlegger

Wasbare onderleggers bieden optimale bescherming en kunnen in de wasmachine worden gewassen. Wasbare onderleggers zijn ideaal voor gebruik tijdens verblijf buitenshuis (vakanties e.d.). Een wasbare onderlegger geeft een zeker en comfortabel gevoel. Zelfs wanneer de onderlegger regelmatig uitgewassen wordt blijft deze sterk.

Gebruiksadvies

Leg de onderlegger op de betreffende ondergrond zoals bed, bank, stoel of kussen. Gebruik eventueel aanwezige instopstroken om de onderlegger te fixeren. Behalve bij de bevalling, geeft de onderlegger ook absolute zekerheid bij bedplassen, braken, overmatige slijmproductie, menstruatie of incontinentie. Onderleggers zijn bovendien heel geschikt voor gebruik op de commode en in het ledikant of peuterbed.

Discreet bestellen

Bij Medimart bestelt u altijd veilig. Uw bestelling wordt altijd netjes verpakt en discreet verzonden. Dat is wel zo fijn met een groot assortiment medische hulpmiddelen, zelftesten en incontinentiemateriaal. Daarbij zijn alle producten die u bij ons bestelt voordelig geprijsd. Bestellingen vanaf €35 worden ook nog eens gratis bij u thuis afgeleverd.