Wasbare onderlegger | Incontinentiemateriaal | Discreet verzonden
Filters

Bescherm uw matras of (rol)stoel tegen doorlekken met een wasbare onderlegger. Geschikt voor langdurig gebruik dus goed voor het milieu én uw portemonnee. Verkrijgbaar met en zonder instopstrook in diverse afmetingen.

6 artikelen  

Verwijder alle


Wasbare onderlegger

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor wegwerp onderleggers? Deze wasbare onderleggers bieden optimale bescherming en kunnen in de wasmachine worden gewassen. Wasbare onderleggers zijn ideaal voor gebruik tijdens verblijf buitenshuis (vakanties e.d.), voor, tijdens of na de bevalling, op de commode en in het ledikant of peuterbed.

Zekerheid en comfort

Een wasbare onderlegger geeft een zeker en comfortabel gevoel. In de nacht wanneer deze het matras beschermt tegen urineverlies. Maar ook overdag ter bescherming van de stoel of rolstoel. Wasbare onderleggers absorberen en verspreiden vocht waardoor ze lange tijd droog aanvoelen. Ook wanneer de onderlegger regelmatig uitgewassen wordt blijft deze sterk.

Discreet bestellen

Alle bestellingen in de webshop van Medimart worden altijd discreet verzonden. Dat is wel zo fijn met een groot assortiment medische hulpmiddelen, zelftesten en incontinentiemateriaal. Daarbij zijn alle producten die u bij ons bestelt voordelig geprijsd. Bestellingen vanaf €35 worden gratis bij u thuis afgeleverd. Bestel dus snel al uw hulpmiddelen en drogisterijartikelen bij dé specialist.