Tena flex incontinentieluiers | Bestel snel en discreet
Filters

De vernieuwde TENA Flex incontinentieluiers zijn sterk verbeterd. Dit product is speciaal ontwikkeld voor mannen én vrouwen die minder mobiel zijn en incontinent zijn van urine. Dankzij CoreStrength en FeelDry Soft draagt TENA Flex nu nog comfortabeler. Bekijk het volledige assortiment.

48 artikelen  

Verwijder alle


FeelDry Soft & CoreStrength

Om te zorgen voor een zo hoog mogelijk draagcomfort werkt Tena continu aan de ontwikkeling van haar incontinentieproducten. Verbeterde technieken zorgen ervoor dat de Tena flex incontinentieluiers comfortabeler aanvoelen en een zeker gevoel geven. FeelDry Soft is een nieuwe, zachtere toplaag, die zorgt voor een nóg snellere opname van urine. In combinatie met CoreStrength, een nieuwe, unieke samenstelling van de kern van het verband, zorgt deze toplaag voor maximale zekerheid.

Gemakkelijker en sneller te verwisselen

Het ontwerp van de Tena flex maakt dit product zeer prettig voor gebruikers én verzorgers. Tena Flex incontinentieluiers zijn gemakkelijker en sneller te verwisselen dan de traditionele producten. Dit product is daarom bijzonder geschikt voor gebruikers die bedlegerig zijn of hulp nodig hebben bij het verwisselen. De unieke vorm met handige tailleband is ontwikkeld om onnodig optillen te voorkomen zodat verschonen voor verzorgers minder belastend is.

Unieke eigenschappen

Tena flex incontinentieluiers beschikken over een unieke eigenschappen die bedacht zijn om het draagcomfort te verhogen en lekken te voorkomen:

  • Banden die de bewegingen van het lichaam comfortabel volgen voor betere fixatie
  • Superfit tailleband maakt gemakkelijk vervangen mogelijk
  • Ademende onderlaag laat de lucht circuleren, verhoogt het comfort en beperkt huidproblemen
  • Elastic Fit taillebandelastiek voor een nauwsluitende pasvorm
  • Urine-indicator die aangeeft wanneer het product moet worden vervangen
  • Eas-i-Select kleurcodering maakt het eenvoudig om het juiste product te kiezen
  • Gebogen beenelastiek zorgt ervoor dat het verband nauw aansluit rond de benen
  • Antilekrand voor maximale bescherming tegen lekkage
  • Geluidloos dus discreet

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

TENA Flex is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: Tena flex ultima proskin, Tena flex maxi proskin, Tena flex super proskin, Tena flex plus proskin en Tena flex normal proskin. Elke uitvoering heeft een ander absorptieniveau en is verkrijgbaar in verschillende maten. Bestel Tena flex incontinentieluiers eenvoudig en discreet bij Medimart.nl, uw specialist in incontinentiemateriaal. Naast Tena vindt u in ons assortiment ook incontinentiemateriaal van de merken Abena, Attends en Depend. Bekijk ons assortiment incontinentieluiers, incontinentiebroekjes, onderleggers en inleggers of bestel direct een van de Tena Flex producten op deze pagina. Altijd voordelig geprijsd en discreet verzonden.