Cutisoft compressen | Bestel voordelig online bij Medimart.nl
Filters

Cutisoft verbandmiddelen online bestellen? Medimart heeft een ruim assortiment, scherp geprijsde Cutisoft kompressen. Altijd ruim op voorraad en daardoor snel leverbaar. Bekijk alle producten en bestel direct.

17 artikelen  

Verwijder alleEigenschappen Cutisoft

Cutisoft bestaat uit een mix van 70% viscose en 30% polyester. Deze combinatie van materialen zorgt voor een gladde, zeer hechte structuur. De hechte structuur maakt Cutisoft geschikt voor gebruik als geïmpregneerd kompres. Het zorgt er bovendien voor dat er sprake is van minimale verkleving aan de wond. Door de combinatie van viscose en polyester is er een goede balans tussen absorptievermogen, absorptiesnelheid, vochtverspreiding en stevigheid. Cutisoft kompressen zijn zacht, huidvriendelijk en absorberen 40% meer vloeistof dan traditionele kompressen. Bovendien is Cutisoft lucht- en waterdampdoorlatend.

Toepassingen

Cutisoft is geschikt voor diverse toepassingen:

  • afdekken van primair gesloten wonden
  • reinigen van wonden
  • behandelen van secundair helende wonden
  • desinfecteren van de huid bij injecties en kleine chirurgie
  • bij kraamverzorging

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Cutisoft is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Er zijn zowel steriele als niet-steriele kompressen beschikbaar. Zowel het steriele als het niet-steriele kompres is gemaakt van huidvriendelijk non woven. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende afmetingen en meerdere lagen. De meest verkochte afmetingen zijn de Cutisoft 5x5, Cutisoft 10x10 en Cutisoft 10x20. Voor meer uitvoeringen en afmetingen zie het aanbod op deze pagina.

Cutisoft online bestellen

Alle Cutisoft producten zijn eenvoudig online te bestellen en te betalen in de webshop van Medimart. Als specialist in o.a. hulpmiddelen, medische voeding, zelftesten en EHBO- en verbandmiddelen hebben wij een ruim assortiment producten van alle bekende merken. Zo heeft u bij ons altijd een ruime keuze en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Bestellingen in onze webshop worden altijd snel en discreet verzonden via PostNL. Bestel vandaag nog en ontvang uw producten binnen 1-3 werkdagen in huis.