Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray - 25 ml - Medimart.nl - (3766276)
Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray

Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray - 25 ml

Lucovitaal®  Voetschimmel Zwemmerseczeem spray is bedoeld als ondersteuning bij de behandeling van zwemmerseczeem (voetschimmel).

€ 9,99 € 8,49


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray - Medisch hulpmiddel

Lucovitaal®  Voetschimmel Zwemmerseczeem spray is bedoeld als ondersteuning bij de behandeling van zwemmerseczeem (voetschimmel). Zwemmerseczeem gaat vaak gepaard met jeuk, roodheid en schilfering tussen de tenen en op de voetzolen. Meestal zorgt zwemmerseczeem ook voor een onaangename geur. Zwemmerseczeem is besmettelijk. De schimmel verspreidt zich gemakkelijk op warme en vochtige plaatsen, zoals bijvoorbeeld in zwembaden, douches en natte vloeren.

Toepassing
Ondersteuning bij de behandeling van zwemmerseczeem (voetschimmel).

Samenstelling
Alcohol Denat
Aqua
Glycerin 
Urea
Natilact®
Phenoxyethanol Ethyl-hexylglycerin
Camphor
Menthol
Lactic Acid, 4-Terpineol

Gebruik
Droog beide voeten zorgvuldig af en breng de spray tweemaal daags aan (in de ochtend en de avond) in een dun laagje op beide voeten. Dit is nodig omdat de schimmel ook op de andere voet aanwezig kan zijn zonder dat dit zichtbaar is. Breng de spray aan onder en tussen de tenen, op de voetzool en aan de zijkant van de voet. Laat de spray 1 tot 2 minuten drogen voor de vorming van de beschermlaag. Na behandelen voeten 24 uur niet wassen of direct opnieuw behandelen. Meestal treedt al na enkele dagen verbetering op. Zet de behandeling voort tot een week nadat het zwemmerseczeem geheel is verdwenen. Let op! Onregelmatig gebruik of voortijdig stoppen van de behandeling vergroot de kans op het terugkeren van de klachten.

Niet gebruiken bij
In geval van overgevoeligheid het gebruik van Lucovitaal® Voetschimmel (Zwemmerseczeem) spray staken.

Waarschuwingen
* Buiten bereik van jonge kinderen houden; In geval van overgevoeligheid het gebruik van Lucovitaal® Voetschimmel (Zwemmerseczeem) spray staken; • Enkel voor uitwendig gebruik; 
• Vermijd contact met ogen en slijmvliezen; 
• Raadpleeg uw arts wanneer na twee weken geen verbetering optreedt

Fabrikant
PK Benelux B.V.
5406 XP 
Vluchtoord 17 Uden

Lucovitaal Voetschimmel zwemmerseczeem spray bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
25 ml
collectie
Handen/voeten/benen
Productsoort
Voetverzorging
Z-Index
16776011

Shop meer