Actimove | EHBO en verbandmiddelen | Medimart.nl
Filters

Kent u de producten van Actimove al? Actimove biedt een breed scala aan innovatieve medische braces en bandages van uitstekende kwaliteit. In het assortiment van Medimart vindt u diverse producten van dit merk. Bekijk de producten hier.

9 artikelen  

Verwijder alle


Actimove® – feel good, move better

Feel good, move better, dat is de slogan van deze innovator op het gebied van braces en bandages. De producten van Actimove zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die hun levensstijl niet willen laten beïnvloeden door tijdelijk lichamelijk letsel, pijn of een degeneratieve aandoeningen. Hierbij maakt het niet uit of dit ondersteuning is bij de dagelijkse bewegingen of bij intensief sporten. Actimove biedt de ondersteuning die men nodig heeft.

Ondersteuning van sleutelbeen, arm of schouder

Voor een snel en goed herstel van blessures aan de arm, schouder of het sleutelbeen of verlichting van pijn aan deze lichaamsdelen is ontlasting heel belangrijk. De bandages en braces van Actimove zijn comfortabel en bieden goede ondersteuning. Bovendien zijn deze gemakkelijk aan te brengen.

Verschillende uitvoeringen

Om de beste ondersteuning en verlichting te kunnen bieden heeft Actimove verschillende producten voor de verschillende lichaamsdelen ontwikkeld:

  • Actimove Sling - een comfortabele draagband voor een stabiele ondersteuning van de onderarm. De Actimove Sling is ook verkrijgbaar in een kleurrijke versie voor kinderen.
  • Actimove Mitella - een draagverband ter ondersteuning van de arm. De duimlus zorgt voor een betere handpositie en beperkt rotatie van de onderarm, zonder de beweging van de vingers te beperken. Van de Actimove Mitella is ook een comfort versie met extra hoog comfort en een uitvoering voor kinderen beschikbaar.
  • Actimove Umerus - een arm-schouder immobilisatie draagverband. Ondersteunt de arm en beperkt schouderbewegingen. Ook verkrijgbaar in een Comfort versie.
  • Actimove Clavicula - een functioneel en comfortabel sleutelbeenverband met zachte okselbeschermers. De Actimove Clavicula Comfort heeft een verhoogd comfort bij rugligging dankzij een platte ring.

Alle Actimove producten zijn betrouwbaar en grondig getest en voldoen aan de behoefte van iedere individuele patiënt.

Ontdek ons assortiment

De comfortabele braces en bandages van Actimove zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de webshop van Medimart. Bestel en betaal heel eenvoudig online en ontvang uw bestelling binnen enkele dagen in huis. Bij bestelling voor een totaalbedrag boven €35 betaalt u geen verzendkosten. Ontdek ook het aanbod mitella's, braces en bandages van andere bekende merken als Heltiq, Essentials en Heka in ons assortiment.