Nova Vitae Fulvinezuur 250 mg - 60 vegacaps - Medimart.nl - (3370408)
Nova Vitae Fulvinezuur 250 mg

Nova Vitae Fulvinezuur 250 mg - 60 vegacaps

Nova Vitae Fulvine zuur 250 mg

€ 54,50


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Fulvinezuur is een stof die wordt aangetroffen in humus, de uiterst voedzame laag van de aarde. 
Het is deze zeer voedzame laag die planten voedt en ervoor zorgt dat ze sterk en gezond worden. Fulvinezuur wordt in uiterst kleine hoeveelheden aangemaakt door miljoenen nuttige microben die werken op de rottende plantenmaterie. Het komt tot stand door met een verscheidenheid aan mineralen een complexe moleculaire verbinding te creëren. 
Fulvinezuur werkt om de voedingsstoffen in de bodem te activeren, zodat ze door de cellen van planten kunnen worden gebruikt. Fulvinezuur wordt vaak het ‘wondermolecuul’ van de natuur genoemd en niet zonder reden. 
Helaas hebben moderne landbouwpraktijken de meeste van onze gronden vernietigd, waardoor ze niet voldoende mineralen meer bevatten en dus de ‘creatie’ en verspreiding van dit ‘wondermolecuul’ verminderen, verhinderen of volledig hebben opgeheven.
Net als in de bodem, fungeert fulvinezuur als een essentieel middel om vitamines, mineralen en voedingsstoffen naar de juiste plek in ons lichaam te transporteren. 
Fulvinezuur is zo krachtig dat een enkele ‘fulvinezuur-molecuul’ in staat is om 65 of meer mineralen en sporenelementen direct onze cellen binnen te dragen. Dit is slechts één van de eigenschappen die fulvinezuur de mogelijkheid geeft om een essentiële invloed te hebben op onze gezondheid. 

Dit product is vrij van tarwe, gluten, soja, melk of melkproducten, ei, vis of schaaldieren, pinda’s of noten en non-GMO. 
Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Samenstelling per capsule
Gezuiverd fulvinezuur (PrimaVie) 250 mg

Ingredienten
Fulvinezuur, cellulose, plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).

Gebruik
U neemt als een voedingssupplement 1 tot 2 capsules bij een maaltijd tenzij anders voorgeschreven door uw gezondheidsprofessional.

Koel en droog bewaren. 

Fabrikant:
Nova Vitae
Elleboog 1
6713 KP Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Nova Vitae Fulvinezuur 250 mg bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
60 vegacaps

Shop meer