Terranova Vitamine D3 2000IU met K2 100mcg complex - 100 capsules - Medimart.nl - (6845063)
Terranova Vitamine D3 2000IU met K2 100mcg complex

Terranova Vitamine D3 2000IU met K2 100mcg complex - 100 capsules

Terranova Vitamine D3 2000IU met Vitamine K2 100 µg

€ 79,25


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Terranova Vitamine D3 2000IU met Vitamine K2 100 µg

- Biedt vitamine D3 (cholecalciferol) van korstmos en vitamine K2 uit kikkererwten.
- Biedt vitamine D3 als Vitashine.
- Biedt vitamine K2 als MenaQ7®, de meest biologisch beschikbare en bioactieve vorm van vitamine K op de markt.
- Beschikt over een uitgebreid MAGNIFOOD COMPLEX ter ondersteuning van het gebruik en werkzaamheid van zowel vitamine D3 als vitamine K2.

De vitaminen D3 en K2 werken van nature op een synergetische manier samen bij de opname van mineralen in het botweefsel. Bij continue inname van hoge doseringen vitamine D3 bij een tekort aan vitamine K2, bestaat er een verhoogd risico op mogelijke schadelijke afzetting van calcium in de vaatwanden, gewrichten, oogweefsel enzovoort. Daarom bevat dit product naast D3 in vorm van Vitashine ook vitamine K-rijke ingrediënten. Vitamine K2 zorgt er specifiek voor dat calcium direct wordt afgezet in het bot in plaats van bij te dragen aan arteriële verkalking.

In dit complex is vitamine K2 aanwezig als MenaQ7®, de meest biologisch beschikbare en bioactieve vorm van vitamine K op de markt en de enige momenteel beschikbaar die zowel klinisch gevalideerd als gepatenteerd is. Dit specifieke MenaQ7®-materiaal is speciaal voor Terranova ontwikkeld en gebruikt zonnebloemolie en candelillawas in plaats van veelgebruikte bijenwas, waardoor het geschikt is voor veganisten.

Het MAGNIFOOD COMPLEX, een op maat samengestelde blend van geconcentreerde volwaardige plantaardige voedingsmiddelen, levert voedingsstoffen en fytonutriënten die synergetisch zijn met de vitaminen D3 en K2 - in termen van hun opname, activiteit en biologische functies. 

Middellange keten triglyceriden (MCT’s) zijn ook toegevoegd aan deze formulering om de absorptie van zowel D3 als K2 te verbeteren.

Kernwaarden Terranova

Waar zijn de capsules van gemaakt?
De capsules van Terranova zijn volledig plantaardig. Ze zijn namelijk van hydroxypropyl methylcellulose, afkomstig van houtpulp en door ons lichaam minstens zo snel oplosbaar als gelatine.

Kan ik als vegetariër of veganist Terranova voedingssuppletie gebruiken?
Ja. Terranova’s gehele lijn aan voedingssupplementen is volledig veganistisch, dus ook vegetarisch. Ook eventueel nieuw komende producten zullen volledig veganistisch zijn.

Bevatten de producten van Terranova additieven?
Nee. Terranova’s producten zijn volledig vrij van smaakstoffen, kleurstoffen, vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven. Dit onderstreept de diepe betrokkenheid van Terranova’s ontwikkelaar Stephen Terrass bij de kwaliteit van de producten én bij u als eindgebruiker.

Wat betekent (het logo) MagniFood op de Terranova producten?
MagniFood is Terranova’s overkoepelende naam voor verschillende ingrediënten samen, zoals de gewassen, fruit en kruiden. Elk product heeft echter een andere samenstelling qua gewassen, groenten, fruit en kruiden. Deze samenstelling is met zorg geselecteerd en maakt dat Terranova’s producten een meer effectieve uitwerking hebben, zoals het verbeteren van absorptie, biologische beschikbaarheid, functie en effect van de voedingsstoffen in het product. 

Wat betekent (het logo) Phytofresh op de Terranova producten?
PhytoFresh op Terranova’s producten betekent dat de gewassen, groenten, fruit en kruiden vers zijn gevriesdroogd.

Terranova’s ingrediënten komen voornamelijk van de gecertificeerde boerderij; Eclectic Instituut. Hier worden de ingrediënten op piekniveaus geoogst met de hand, om vervolgens te worden gevriesdroogd. Piekniveau wil zeggen, dat planten eerst volledig volgroeid zijn, alvorens men ze van het land haalt. Dit gebeurt met de hand, zodat de planten intact blijven en niet worden beschadigd door machines. Vervolgens worden de planten binnen het uur gevriesdroogd. Dit betekent dat alle vloeistoffen, het water, eruit wordt gesublimeerd. Zo houdt men alleen de complexe structuur van de plant over, dus met vitaminen en mineralen. Door dit proces toe te passen blijft de prachtige, voedzame structuur van de plant langer behouden én hoeft het enkel licht gemalen te worden tot poeder.

- Vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling.
- Vitamine K draagt bij aan de instandhouding van sterke botten / voor het behoud van sterke botten.
- Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten. Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten. Vitamine D helpt om de risico's van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.
- Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand, een sterk gebit en is belangrijk voor een normale spierwerking.

Samenstelling per dagdosering van 1 vegetarische capsule     % RI*
MAGNIFOOD Complex   500mg  
Bestaande uit:      
Gestabiliseerde rijstzemelen 150mg    
Pompoenpitten 100mg    
Shiitake paddestoel** 100mg    
Boerenkool** 100mg    
Peterselie** 50mg    
       
Vegetarische capsule (hydroxypropyl methylcellulose)   118mg  
MCT poeder (middellange keten triglyceriden)   50  
Vitamine K2 (MenaQ7® - van kikkererwt)   100µg 133*
Vitamine D3 (Cholecalciferol [van korstmos] - 1000iu)   50µg 1000*
* Referentie inname      
**Vers Gevriesdroogd      
MenaQ7® is een geregistreerd handelsmerk van NattoPharma, Noorwegen.      

Ingredienten
Gestabiliseerde rijstzemelen, Pompoenpitten, Shiitake paddestoel, Boerenkool, Vegetarische capsule (hydroxypropyl methylcellulose),MCT poeder (middellange keten triglyceriden), Peterselie, Vitamine K2 (MenaQ7® - van kikkererwt), Vitamine D3 (Cholecalciferol [van korstmos] - 1000iu)

Gebruik
Als voedingssupplement voor volwassenen: 1 capsule per dag tijdens de maaltijd innemen. 

Indien gebruik van antistollingsmiddel (bloedverdunners), medicatie zoals Warfarine of andere voorgeschreven medicatie, raadpleeg een arts alvorens gebruik.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Distributeur
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE  Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

 

 

Specificaties

inhoud
100 capsules
collectie
Voedingssupplementen
Productsoort
Overig vitaminen/mineralen

Shop meer