Wilkinson Hydro 5 groomer apparaat - 1 stuks - Medimart.nl - (3768327)
Wilkinson Hydro 5 groomer apparaat

Wilkinson Hydro 5 groomer apparaat - 1 stuks

De HYDRO 5 Groomer is een 4-in-1 scheersysteem dat de voordelen van verschillende styling-tools met elkaar verenigt: hij trimt, scheert, stylt en hydrateert de huid.

€ 17,99


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

De HYDRO 5 Groomer is een 4-in-1 scheersysteem dat de voordelen van verschillende styling-tools met elkaar verenigt: hij trimt, scheert, stylt en hydrateert de huid.

Ingebouwde trimmer
De compacte trimmer maakt moeiteloos elke baardstijl mogelijk. Met de in hoogte verstelbare kam-opzet kan de baard op drie verschillende lengtes getrimd worden.

5 UltraGlide® mesjes
De 5 UltraGlide® mesjes met Skin Guards verminderen de wrijving op de huid en zorgen zo voor meer comfort tijdens het scheren.

Flip Trimmer
De Flip Trimmer maakt het mogelijk op een eenvoudige wijze moeilijk bereikbare plekjes exact te scheren en nauwkeurig te stylen. Simpelweg het gelreservoir met de duim terugklikken.

Hydraterend gel-reservoir*
De HYDRO 5 Groomer heeft geen glijstrip als andere scheersystemen, maar een innovatief gel-reservoir*. Dit wordt door water geactiveerd en zorgt voor 40% minder wrijving**. De geavanceerde gelformule met Aloë vera en vitamine E bedekt de huid met een beschermend laagje en zorgt voor moeiteloos glijden, zelfs bij herhaalde scheerbewegingen. Bovendien wordt de huid tijdens het scheren gehydrateerd.

* hydrateert de huid tijdens het scheren.
** Gemiddeld vs. Quattro Titanium glijstrips.

- brengt gelijk beschermende gel aan
- hydraterend effect enkel tijdens het scheren

Ingredienten
PEG-115M, Ceramide NG, Titanium dioxide, Zinc stearate, Cyclodextrin, Aloe barbadensis leaf juice, Avena sativa kernel flour, Sodium hyaluronate, Tocopherol, Aqua

Gebruik
Gebruik bij het scheren of trimmen van het haar.

Wilkinson Hydro 5 groomer apparaat bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Scheerinstrumenten

Shop meer