Accu Chek Aviva online bestellen | Medimart.nl
Filters

Dankzij de eenvoudige bediening en betrouwbare technologie kunt u zorgeloos meten met de Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter. De Accu-Chek Aviva werkt met grote, handzame teststrips die door velen als positief ervaren worden. Het gebruiksgemak van Accu-Chek Aviva meters en teststrips is nu nog groter dankzij het gemak van "nooit meer zelf coderen". De zwarte activatiechip hoeft na plaatsing in de meter nooit meer vervangen te worden.

1 artikelen  

Verwijder alle


Accu-Chek® Aviva - Zorgeloos meten

De voordelen van de Accu Chek Aviva:

  • Grote en handzame strips
  • Prikpen die werkt met slechts één klik
  • Nooit meer zelf coderen - de zwarte chip is al in uw Accu-Chek Aviva geplaatst

Accu Chek Aviva is een verouderd model van Roche Diabetes Care. Bent u op zoek naar een alternatief kijk dan eens naar de Accu Chek Instant of Accu Chek Mobile. Teststrips voor de Accu Chek Aviva zijn nog wel verkrijgbaar via Medimart.nl

Alternatieven

Als alternatief voor de Accu-Chek Aviva heeft u de keuze uit de Accu-Chek Instant en de Accu-Chek Mobile. Zoals alle bloedglucosemeters van Accu Chek staan ook deze systemen bekend om een grote nauwkeurigheid. De Accu-Chek Instant is zelfs één van de nauwkeurigste meters die er op de markt te vinden is. Het grote voordeel van de Accu-Chek Mobile is dat u voor deze meter geen losse bloedglucose teststrips nodig heeft waardoor het mogelijk is om vrijwel overal en altijd uw bloedglucosewaarden te meten. Maar liefst 50 metingen kunnen worden vastgelegd op de taperol in het apparaat. Na iedere meting draait de meter de gebruikte strip vanzelf door en zet hij een nieuwe strip voor je klaar.

Diabetes zelftest

Voor een overzicht van alle diabetes zelftests en benodigde accessoires kijk op: https://medimart.nl/diabetes-test/. Plaats uw bestelling eenvoudig in de webshop en laat deze snel en discreet thuis afleveren.