Accu Chek Instant bestellen | Medimart.nl
Filters

Maak het uzelf gemakkelijk met de vernieuwde Accu-Chek Instant. De Accu-Chek Instant is snel, gemakkelijk in gebruik en zeer nauwkeurig. Zo slaat de meter automatisch minimaal 720 bloedglucoseresultaten op in het geheugen en geeft de meter gemiddelde metingen over periodes van 7, 30 en 90 dagen. Daarnaast beschikt de nieuwste versie ook over een teststrip uitwerpmechanisme waarmee u met een druk op de knop de teststrips op een snelle en hygiënische manier kunt verwijderen.

10 artikelen  

Verwijder alle


Groot gebruiksgemak

Middels verschillende kleuren geeft de meter onmiddellijk aan of de gemeten waarde binnen de persoonlijke streefwaardebereik ligt. Dit streefwaardebereik is in te voeren via de bijgeleverde software. Hiermee kunt u ook alle opgeslagen testresultaten aflezen. De teststrips van de Accu-Chek Instant hebben een extra brede applicatiezone. Het aanbrengoppervlak is hierdoor groter dan dat van andere strips op de markt. Dit maakt de bloed absorptie eenvoudiger. 90 seconden nadat een meting werd uitgevoerd, 15 seconden nadat een teststrip werd verwijderd of 5 seconden na het laatste meetresultaat schakelt het apparaat zichzelf uit.

Voor meer informatie en alle specificaties van de Accu-Chek Instant bloedglucosemeterkijk op: https://www.accu-chek.nl/meters/instant

MySugr app

De Accu-Chek Instant is eenvoudig te koppelen aan de mySugr app, de meest gebruikte diabetes app ter wereld. Wanneer de meter verbonden is met de mySugr app via bluetooth worden de meetgegevens automatisch opgeslagen in de app. Bij de aanschaf van een Accu-Chek Instant krijg je de pro-versie van de mySugr app er gratis bij! Kijk op: https://www.accu-chek.nl/mysugr-app

Startset, combipakketten en losse verpakkingen

In de webshop van Medimart kunt u zowel start- en combinatiepakketten als losse teststrips, lancetten en bloedglucosemeters bestellen. Bekijk het aanbod en bestel direct online. Accu-Chek Instant teststrips worden vergoed door alle zorgverzekeraars.

Voor een overzicht van alle diabetes zelftests kijk op: https://medimart.nl/diabetes-test/