Accu Chek Performa | Bestel uw diabetestest op Medimart.nl
Filters

De Accu-Chek Performa is de oudste en meest vertrouwde meter van Roche Diabetes Care. Wilt u graag uw bloedglucose nauwkeurig in de gaten houden dan is de Accu Chek Performa een goede keuze. De hoge nauwkeurigheid maakt het mogelijk om de bloedglucosewaarden goed bij te houden en op de juiste manier te interpreteren. Niet voor niets is de Accu Chek Performa nog steeds erg populair onder diabetespatiënten.

10 artikelen  

Verwijder alle
Startpakketten

In de webshop van Medimart zijn diverse startpakketten met de Accu-Chek Performa verkrijgbaar. Een startpakket bevat altijd de Performa bloedglucosemeter en daarnaast ook een prikpen en een verpakking teststrips. Er is ook een pakket verkrijgbaar met lancetten. Met een handig Accu Chek Performa startpakket kunt u direct beginnen met het afnemen van een diabetes zelftest.

Teststrips

Bent u al in het bezit van de Accu-Chek Performa bloedglucosemeter dan kunt u bij Medimart ook alleen teststrips of lancetten nabestellen. Een verpakkingen Accu-Chek Performa teststrips bevat 50 stuks. Voor extra voordeel kunt u ook kiezen voor 2x50 stuks. Let op! Het is belangrijk dat u altijd Accu-Chek Performa teststrips gebruikt in combinatie met de Accu-Chek Performa bloedglucosemeter.

Combinatiepakketten

De lancetten van de prikpen die u gebruikt in combinatie met de Accu Chek Performa zijn voor eenmalig gebruik. Zorg ervoor dat u altijd voldoende Accu Check Softclix lancetten op voorraad heeft. Bestel een van de handige combinatiepakketten met Accu-Chek Softclix en Performa teststrips. Deze pakketten zijn niet alleen heel handig maar ook nog eens heel voordelig geprijsd.

Online bestellen

Bestel nu heel eenvoudig en voordelig een losse Accu-Chek Performa, een handig startpakket, losse bloedglucose teststrips of een combinatiepakket met Softclix lancetten en Performa teststrips bij Medimart.nl. Uw bestelling wordt snel en discreet verzonden. Bestellingen boven €35 naar elk adres in NL worden gratis verzonden.