Cutisoft 10 x 10 compressen | Bestel online bij Medimart.nl
Filters

Cutisoft 10x10 kompressen kopen? Bij Medimart.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten kompressen in de afmetingen 10 x 10 cm, zowel steriel als niet steriel. Bekijk hier ons assortiment Cutisoft 10 x 10 splitkompressen, multikompressen en vlieskompressen.

8 artikelen  

Verwijder alle


Cutisoft steriel kompres 10x10

De steriele kompressen van Cutisoft zijn non-woven en bestaan voor ⅔ uit viscose en ⅓ polyester. Het cutisoft 10 x 10 gaaskompres is erg strak en nauw geweven en voelt daarom zacht en glad aan. Dit heeft als voordeel dat het gaaskompres minder verkleeft aan de wond. Cutisoft 10 x 10 steriele kompressen van BSN worden gebruikt als gaaskompres bij het reinigen van wonden of als primair gaasje voor het afdekken van gesloten wonden.

Cutisoft steriel kompres 10 x 10:

  • hecht niet aan de wond
  • is zacht en modelleerbaar
  • is zowel droog als nat sterk
  • laat geen partikels achter
  • en is huidvriendelijk.

Cutisoft niet steriel kompres 10x10

Ook het Cutisoft niet steriel kompres is gemaakt van huidvriendelijk non woven. Doordat het gaaskompres extra strak geweven is voelt het erg glad aan. Cutisoft 10 x 10 niet steriel gaaskompres verkleeft niet aan de wond. De niet steriele cutisoft gazen zijn van een zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: 4 lagen, 6 lagen, 10 lagen of 12 lagen.

Cutisoft 10 x 10 kompressen bestellen

Cutisoft 10 x 10 kompressen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en verpakkingen met een inhoud variërend van 6 tot 100 stuks. U bestelt deze en andere verbandmiddelen natuurlijk in de webshop van Medimart, uw specialist op het gebied van hulpmiddelen en drogisterijartikelen. Al onze producten zijn altijd scherp geprijsd. Bovendien profiteert u bij ons vaak van hoge kortingen en gratis verzending bij bestellingen vanaf €35.