Diabetes zelftest kopen | Bekijk het aanbod op Medimart.nl
Filters

Het continu monitoren van bloedglucose, de suikerwaarden in het bloed, is heel belangrijk voor diabetespatiënten. Een middel dat hiervoor kan worden ingezet is de diabetes zelftest. Voor een diabe…

4 artikelen  

Verwijder alle


tes zelftest heeft u een bloedglucosemeter nodig. Heeft u diabetes en wilt u een bloedglucosemeter aanschaffen of uw huidige bloedglucosemeter vervangen dan bent u bij Medimart aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een ruim assortiment bloedglucosemeters en toebehoren zoals lancetten en teststrips.

Bloedglucosemeter

Met een bloedglucosemeter meet u de hoeveelheid bloedglucose die op een bepaald moment aanwezig is in het lichaam. Er zijn verschillende soorten meters verkrijgbaar hiervoor. Van verschillende producenten, o.a. Accu Chek, Diatesse, HT One en Bayer. Maar ook is er een verschil in de meetmethode. Er zijn namelijk bloedglucosemeters die werken met een diabetes prikpen en glucose teststrips, maar er zijn ook glucosemeters die gebruik maken van een sensor.

Bij het meten van de bloedglucose met behulp van een prikpen wordt een bloeddruppel op een teststrip gedruppeld. Die glucose teststrip wordt vervolgens in de glucosemeter gestoken welke de waarde meet en direct weergeeft. Bij dit type bloedglucose heeft u dus altijd een prikpen en een glucose testrip nodig voor een meting.

Startpakket diabetes zelftest

In onze webshop zijn diverse starterspakketten te vinden waarin alles zit wat u nodig heeft om een diabetes zelftest uit te kunnen voeren. U vindt hier startpakketten voor o.a. Diatesse Xper, HT One TD Gluco, Accu Chek Instant en Bayer Contour XT. Alle prikpennen of lancetten en teststrips zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Daarom kunt u bij Medimart van diverse merken losse verpakkingen of combinatiepakketten bestellen.

Een uitzondering op dit gebied is de Accu Chek Mobile. Deze mobiele bloedglucosemeter werkt met een houder die meerdere lancetten bevat en maakt geen gebruik van teststrips maar van een doorlopende rol tape waarmee u maar liefst 50 tests kunt doen. Met dit apparaat heeft u dus geen gedoe met losse teststrips en prikpennen.

Gratis en discreet thuis geleverd

Bekijk het volledige aanbod artikelen voor diabetes zelftest en bestel het product van uw keuze eenvoudig online. Uw bestelling wordt snel en discreet verzonden. Bestelling met een totaalbedrag boven €35 worden gratis thuisbezorgd.