Suprasorb hydrokolloid | EHBO en verbandmiddelen | Medimart
Filters

Suprasorb H is een hydrocolloïdverband dat gebruikt kan worden voor de verzorging van een groot aantal wonden. In onze webshop zijn verschillende uitvoeringen en afmetingen van dit verband verkrijgbaar. Natuurlijk scherp geprijsd en snel geleverd.

11 artikelen  

Verwijder alle


Het Suprasorb H hydrocolloïdverband bestaat uit een absorberende hydrocolloïdmatrix op een ademende dragerfolie van polyurethaan. De hydrocolloïdmatrix absorbeert snel en vormt een gel. Hydrocolloidverband is behalve sterk absorberend ook luchtdoorlatend.

Eigenschappen

De combinatie van het hoge absorberende vermogen en de luchtdoorlatendheid staat garant voor een optimaal vochtig wondmilieu, minimaliseert het risico op beschadiging van de gezonde huid rondom de wond en zorgt ervoor dat het verband tot maximaal 7 dagen kan blijven zitten.

Verschillende uitvoeringen

Doordat er verschillende uitvoeringen van Suprasorb H verkrijgbaar zijn: standaard, dun, sacrum, border, kunnen verschillende indicaties verzorgd worden.

Indicaties:

- druk- en beenzweren
- eerste- en tweedegraads brandwonden
- huidafnameplekken en huidontvangende plekken
- diabetische ulcera
- postoperatieve wonden
- schaafwonden

In principe kan gezegd worden dat Suprasorb Hydrcolloïdverband gebruikt kan worden voor de verzorging van niet-geïnfecteerde en oppervlakkige wonden.

Gebruik

Hoe vaak het verband verwisseld moet worden, is afhankelijk van de conditie van de wond en de hoeveelheid wondvocht. Het verband moet bij voorkeur zo lang mogelijk blijven zitten, maar maximaal 7 dagen. Als er wondvocht door het verband heen komt, moet het direct worden verwisseld.

Ruim assortiment EHBO en verbandmiddelen

In de webshop van Medimart vindt u een uitgebreid assortiment EHBO en verbandmiddelen. Van pleisters tot mitella’s en van zwachtels tot hydrocolloidverband u koopt het allemaal heel eenvoudig online via Medimart.nl. Ook complete EHBO koffers zijn hier veilig te bestellen. Gratis verzending vanaf €35.