Prikpen diabetes | Medimart, uw online voordeel drogist
Filters

Online een prikpen voor diabetes zelftesten bestellen? Medimart heeft een uitgebreid assortiment diabetes zelftesten en toebehoren van o.a. Accu Check, HT One, Diatesse en TD Gluco. Bekijk alle producten en aanbiedingen hieronder en profiteer van onze scherpe prijzen.

1 artikelen  

Verwijder alle


Als u zelf uw bloedglucose wilt meten met behulp van een diabetes zelftest heeft u een betrouwbare bloedglucosemeter nodig. Een bloedglucosemeter meet uw bloedglucose met glucose teststrips en een prikpen of een sensor. Alle benodigdheden, meter, teststrips en prikpen voor diabetes zelftest bestelt u natuurlijk bij Medimart.

Zeer betrouwbaar

Een diabetes zelftest is een heel betrouwbare manier voor het continu monitoren van uw bloedglucose. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment meters van o.a. Accu Chek, Diatesse, Bayer en HT One. Alle meters die u bij ons bestelt zijn van goede kwaliteit en geven zeer betrouwbare resultaten. U heeft de keuze uit een losse bloedglucosemeters, teststrips en prikpennen voor diabetes zelftest, of zeer complete startpakketten waarmee u direct alle benodigdheden in huis haalt.

Diverse uitvoeringen

Bloedglucosemeters die bloedglucose meten met behulp van een prikpen en teststrips zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De meetmethode van de meters is in alle gevallen hetzelfde. Met de prikpen voor diabetes zelftest wordt een heel klein gaatje in de vinger geprikt. Een bloeddruppel uit dit wondje dient vervolgens op een teststrip te worden gedruppeld. Die glucose teststrip wordt in de glucosemeter gestoken welke de waarde meet en direct weergeeft.

Accu Chek Mobile

Een uitzondering is in dit geval de Accu Chek Mobile. Het principe van deze meter is hetzelfde. De Accu Chek Mobile werkt ook met een prikpen voor diabetes zelftest, maar in plaats van losse testrips maakt dit apparaat gebruik van een taperol. Op deze rol kunnen maar liefst 50 testresultaten geregistreerd worden. Hierdoor is dit systeem nog makkelijker mee te nemen.

Toebehoren

Welk merk bloedglucosemeter u ook gebruikt of kiest, in de webshop van Medimart.nl vindt u altijd de juiste toebehoren tegen een zeer gunstige prijs. Bestel nu heel eenvoudig, snel en discreet teststrips of prikpennen voor o.a. Diatesse Xper, HT One TD Gluco, Accu Chek Instant en Bayer Contour XT. Betaal veilig online en ontvang uw bestelling binnen enkele dagen in huis. Bestellingen boven €35 worden gratis thuisbezorgd.