Ensure drinkvoeding | Medische voeding | Ruim assortiment
Filters

Online Ensure drinkvoeding bestellen? Bij Medimart heeft u een ruime keuze aan standaard drinkvoeding, compacte drinkvoeding en eiwitrijke drinkvoeding. Alle producten van het bekende merk drinkvoeding Ensure kunt u hieronder bekijken en direct veilig en snel online bestellen.

11 artikelen  

Verwijder alle


Ensure drinkvoeding

Ensure drinkvoeding is een veelgebruikt merk medische drinkvoeding. Medische drinkvoeding is een drankje dat met zorg wordt samengesteld. Het bevat essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen. Medische drinkvoeding kan gebruikt worden als volledige voeding. Maar meestal is het een aanvulling op de voeding om ziektegerelateerde ondervoeding tegen te gaan of te verhelpen. Doordat de voeding vloeibaar is, kan deze gemakkelijker ingenomen worden.

Verschillende soorten medische drinkvoeding

Er zijn meerdere producenten van medische drinkvoeding. Maar vaak worden er door dezelfde producenten ook verschillende soorten drinkvoeding geleverd. Deze zijn vaak van elkaar te onderscheiden door een andere merknaam of een aanduiding op de verpakking.
Voorbeelden van verschillende soorten drinkvoeding en het gebruik zijn:
  • energieverrijkte drinkvoeding voor extra calorieën
  • eiwitrijke drinkvoeding o.a. voor spoedig herstel van (decubitus)wonden
  • ziektespecifieke drinkvoeding voor gebruik bij specifieke ziektes
  • compacte drinkvoeding met extra hoge gehalten energie en/of eiwit per inhoud
  • standaard drinkvoeding

Wat is Ensure Plus?

Ensure Plus drinkvoeding is een kant-en-klare drinkvoeding voor medisch gebruik bij ziektegerelateerde ondervoeding of bij een verhoogde energiebehoefte. Het is verkrijgbaar in diverse smaken, o.a. banaan, bosvruchten en aardbei. Een flesje bevat vetten, koolhydraten, eiwitten, zout, mineralen en vitaminen. De totale voedingswaarde van een flesje Ensure Plus is 300 kcal.

Wat is Ensure Twocal?

Ensure Twocal is een geconcentreerde, energie en eiwitrijke drinkvoeding met FOS voor medisch gebruik bij ziektegerelateerde ondervoeding. Ensure Twocal kan ook worden gegeven aan patiënten met een sterk verhoogde energie- en eiwitbehoefte. Een flesje van deze drinkvoeding bevat 400 kcal. Deze eiwitrijke drinkvoeding bevat ook vezels. Het is verkrijgbaar in 3 smaken.

Gebruik Ensure drinkvoeding

Bij gebruik als aanvullende voeding wordt een dagelijkse hoeveelheid van 2-3 flesjes Ensure drinkvoeding per dag geadviseerd. Als volledige voeding geldt een voedingsadvies van 5-6 flesjes per dag. Ensure drinkvoeding is direct gebruiksklaar. Voor gebruik het flesje even goed schudden. Bij voorkeur koel bewaren en drinken.

Waar kan ik ensure kopen?

Medimart heeft een ruim assortiment medische drinkvoeding van o.a. Ensure, Nutricia, Resource en Fresubin. Onze producten zijn opgedeeld in 5 categorieën: standaard drinkvoeding, eiwitrijke drinkvoeding, compacte drinkvoeding, ziektespecifieke drinkvoeding en energieverrijkte drinkvoeding. Bent u op zoek naar een specifiek type drinkvoeding gebruik dan het menu aan de linkerzijde of bovenaan de pagina om de resultaten te filteren. U kunt dan heel eenvoudig het gewenste product per stuk of in grotere hoeveelheden bestellen. Betaal veilig online en laat uw medische drinkvoeding op elk gewenst adres in Nederland afleveren. Bestellingen vanaf €35 worden gratis verzonden.